Artikel

Det ser ud til at mit spil har genstartet sig selv - Jeg har mistet alle fremskridt. Hvordan får jeg mit gamle spil tilbage?

Dette kan ske på forskellige måder:

  • Når du taster www.elvenar.com ind i din browser, bliver du automatisk sendt til den server som hjemmesiden tror du tilhører, baseret på din placering. Når du er på loginsiden kan du i toppen af skærmen se et lille flag. Det indikerer hvilken server du er på. Nogen sprog har mere end en server (Engelsk og tysk er eksempler på det), så vær sikker på at du er det rigtige sted, eller vælg det rigtige flag fra listen.
  • En anden grund kan være inaktivitet. Hvis du ikke har spillet i 30 dage, kan du risikere at din(e) konto(er) bliver fjernet fra serveren.
  • Det kan også ske når du køber en ny mobil enhed, eller ved at uheld fjerner appens informationer fra enhedens hukommelse.

Vores supportteam skulle kunne hjælpe dig i mange tilfælde. Kontakt os! Bare klik på "kontakt os"knappen i øverste højre hjørne på denne side for at oprette en besked og sende den til os. Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.